IMG-20170402-WA0027 web

Lluís Guerrero guanya el renyit Concurs de Xató del CNV

Lluís Guerrero va ser el primer classificat del Concurs de Xató que va organitzar el Club Nàutic Vilanova dissabte passat. Entre els quatre participants només els van separar set punts, sent Lluís Guerrero el que va obtenir més puntuació, 92 punts, seguit de Carmen Reina, amb 89 punts, Felip Corbacho, amb 86 punts i Manuel Collado amb 85 punts. El guanyador es va endur el morter de marbre blanc i gris i l’ampolla de cava Aymar com a primer premi.

Tot seguit després del concurs es va procedir a la Xatonada, en què hi van prendre part 48 comensals que van degustar el menjar preparat per Lluís García, del Xaloc, com a cap de cuina i que va comptar com a ajudants a Marc Benazet, Felip Corbacho, Sergi Llambrich, Albert i Anna, Enric Skua, entre d’altres ajudants puntuals. L’àpat va ser del més satisfactori, i es van arribar a consumir els cinc quilos de botifarres, els dos de cansalada viada i els dotze quarts de pollastre, tot plegat acompanyat de cinc quilos de mongetes de Santa Pau. Per rematar la Xatonada es va comptar amb coques de Sant Pau d’Ordal, una de cabell d’àngel d’1,8 quilos, una altra de xocolada de més de quilo i mig. El patrocinador del concurs i de la xatonada els cellers Castell de Pujades, va oferir 18 ampolles de cava Aymar de 34 mesos i 18 ampolles de vi ecològic xarel·lo.

 

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies