IMG-20170319-WA0029

Segona prova del Trofeu President del CNV

Ahir diumenge es va disputar la segona prova del Trofeu President del Club Nàutic Vilanova. Cal recordar que aquesta competició social és puntuable per la Copa Vilanova de Creuers. A la prova de diumenge hi van prendre part una vintena d’embarcacions entre les categories ORC 1, ORC2 i Promoció.

Els regatistes van poder gaudir d’una dia fantàstic amb temperatura primaveral i amb un vent de 220 graus d’intensitat que va variar dèntre cinc a deu nusos. Els participants van acabar la prova gaudint d’un pica pica. El dia 2 d’abril es disputarà la tercera i darrera prova del Trofeu President.

Classificacions de la jornada de diumenge: ORC 1, ORC 2, Promoció

Classificacions generals del trofeu: ORC 1, ORC 2, Promoció 

 

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

  • Impressionant Gala de la Nàutica i l'Esport del @cnvilanova @ladaurada @ajuntamentdevilanovailageltru @vilanovaturisme @vela_cat @esportcat @portscatalunya @nauticavilanova @esportsvilanova #vilanovailageltru #vng #igers #igersvng
  • #port de #vilanovailageltru @portscatalunya @vilanovaturisme @ajuntamentdevilanovailageltru #vng #vngportalmediterrani #voile #yatch #yacthing #sailing #harbour #waterfront #hafen
  • Lliga Social de #patícatalà del Club de Mar #velalleugera #voile #sailing @ajuntamentdevilanovailageltru @vilanovaturisme @esportsvilanova
  • Bon inici de temporada del Grup 1 d’Optimist al Memorial Enric Estruch @vela_cat @portscatalunya 
@cnarenys #velalleugera
#velaligera #escolavela #sailingscholl #ecoledevoile

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies