Morter

Se suspèn el Concurs de Xató i la Xatonada programada pel dissabte 18 de març

La Secció Social del Club Nàutic Vilanova ha decidit suspendre el Concurs de Xató i la Xatonada programada per aquest dissabte 18 de març. Els organitzadors han pres aquesta decisió per la manca de quòrum de l’activitat.

No obstant això, la Secció Social tornarà a programar aquesta activitat més endavant. La previsió és convocar-la un dissabte que el Xiringuito del CNV estigui lliure, per tant la data encara està per determinar, però es comunicarà amb prou antelació. El Concurs de Xató es tornarà a realitzar amb les mateixes bases i premis, i la Xatonada tindrà un preu molt econòmic. Preguem als socis i sòcies que s’havien apuntat a l’activitat disculpin les molèsties que aquest ajornament els hagi pogut ocasionar.

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies