IMG-20170312-WA0009

L’equip d’Optimist del CNV aconsegueix pujar al pòdium en totes les categories del Trofeu de Torredembarra

L’equip d’Optimist del Club Nàutic Vilanova va aconseguit fer pòdium a les tres categories d’aquesta classe al Trofeu Els Salats organitzat pel Club Marítim Torredembarra que es va disputar aquest cap de setmana passat. Miquel Baena va aconseguir la primera classificació en G1, Ferran Sostres i Leo Dürsteler van ser primer i tercer en G2 i Blanca Ferrer va aconseguir la tercera posició en G3.

Aquests excel·lents resultats obtinguts a Torredembarra són una bona mostra que els esforços als entrenaments es manifesten a les competicions i demostren que el treball del club està en una bona línia. Endavant, cal recollir més èxits.

Classificacions generals: G1 i G2 G3

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies