IMG-20170312-WA0015

Gonzalo Pablos aconsegueix el segon lloc en Làser 4.7 al Trofeu Emili Lledó d’Arenys de Mar

Aquest darrer cap de setmana es va disputar, en aigües del Club Nàutic Arenys de Mar, el V Trofeu Emili Lledó. El Club Nàutic Vilanova va participar-hi amb tres embarcacions, dues de 4.7 i una a Ràdial.

Dissabte no es van poder disputar proves degut a l’anticicló, que no va permetre que s’aixequés vent suficient per poder treure la flota a l’aigua. Diumenge va ser totalment diferent, amb un vent que va anar del 250 amb una intensitat de 11 nusos, es van poder disputar dues proves. El vent, això sí, va anar minvant durant el transcurs del dia fins a quedar-se en quatre nusos i rolades que van arribar a anar al 210.

Gonzalo Pablos va fer un excel·lent campionat, amb dues proves disputades, va quedar en segona posició general, empatat amb el primer, fent un parcial de 2-4. Va quedar segon perquè el primer, Max Urquizu, va fer un parcial de 4-2 tenint millor resultat en la darrera prova. Genís Castillo, tot i que va fer una molt bona navegació, va anar arrossegant les conseqüències d’unes sortides dolentes. Tot i així es va mostrar consistent en l’elecció de les bordades i en la tècnica i tàctica a utilitzar. Amb parcials de 16-17 va acabar en posició 18. A Radial, David Castro va començar molt bé el dia amb una posició 8 i una posició 10. Finalment, una tercera prova dolenta amb una posició 15 va fer que caigués fins l’onzè lloc de la classificació general.

Seguirem entrenant per mantenir i millorar resultats!

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies