taller-auxilis-cromo web

Nova edició del Taller de Primers Auxilis del CNV

El Club Nàutic Vilanova ha organitzat per segon any consecutiu el taller de primers auxilis amb  reanimació càrdio-pulmonar (RCP) que tindrà lloc el dissabte 1 d’abril. Es realitzaran dos tallers: de 10h a 12h  i de 17h a 19h. L’activitat està limitada a 20 places per taller per tal que tothom pugui realitzar les pràctiques. El curs és gratuït per als socis del CNV i amb un cost de 20 euros per a socis d’altres clubs.

Les sessions seran  impartides per la Dra. Amèlia Quílez, del Consell Català de Ressuscitació. La sessió de primers auxilis tractarà l’alerta immediata, els passos de reanimació bàsica, la desfibril·lació precoç i l’atenció urgent mèdica. Els objectius del taller són: com valorar una emergència i com actuar en aquesta situació, incloent les intervencions en cas d’aturada càrdio-respiratòria. Es tracta d’una ocasió immillorable per aprendre a realitzar les maniobres de reanimació.

Les inscripcions es poden realitzar fins el dia 24 de març a l’Oficina Esportiva del CNV adreçant-se al correu oficinaesportiva@cnvilanova.cat o bé trucant al tel. 938 150 267.

taller-auxilis-web

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies