IMG-20170226-WA0017 (1)

El CNV celebra els seus 25 anys de participació a les Comparses de Vilanova

Que el Club Nàutic Vilanova està plenament integrat a la societat civil vilanovina no hi ha cap mena de dubte. Una bona mostra és la seva trajectòria a les Comparses de Vilanova. Enguany s’han complert 25 anys de la primera sortida de l’entitat a aquest geuní acte de la festa per excel·lència de la ciutat. De bon matí ja es respirava ambient carnavalesc al Club Nàutic Vilanova. Acompanyada de la xaranga la comparsa del CNV des de l’Escullera de Ponent ha recorregut els carrers de la ciutat. Una formidable jornada d’aquelles que fa entitat, fa club. Visca el Carnaval de Vilanova!

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

  • Instagram Image
  • Aquesta setmana hem començat el Campus Nàutic de l'Escola de Vela a #vilanova.
  • Més imatges de la sortida de submarinisme de diumenge. Autor: David Marfil.
  • Imatge de la sortida de diumenge de la secció de submarinisme. Autor: David Marfil.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies