foto web

Comença la temporada de pesca amb el Concurs de la Sípia

Les condicions meteorològiques van obligar a suspendre el cap de setmana passat el Concurs Social de Pesca de la Sípia. Finalment el dia 18 de febrer es va poder disputar la sortida, puntalment a un quart de vuit del matí des de l’Estació de França. Tot plegat coordinat pel delegat Àngel Font que va haver de substituir el delegat d’enguany.

El sol i el bon estat de la mar van acompanyar l’activitat de les 16 embarcacions que hi van participar i només cinc van fer la tradicional “porra”, per tant la majoria van poder gaudir d’alguna captura. L’embarcació guanyadora va ser Rauxa, de Jordi Ametlla, amb un pes de 2,475 kg. La peça més gran la va capturar l’embarcació Truis d’Alfons Valenzuela, amb un pes de 0,760 kg.

Cal recordar als socis de la secció de Pesca, que la propera prova del Concurs Social tindrà lloc el propera 22 d’abril, en aquesta ocasió les peces a capturar seran daurades i mabres. Us esperem a tots.

Classificació

 

 

 

 

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies