Calvets

Les categories juvenils de 420 i Làser del CNV segueixen la seva progressió a la II Guíxols CUP

Els germans Calvet van finalitzar en desenca posició a la II GUÍXOLS CUP celebrada a Sant Feliu de Guixols el cap de setmana passat. Després de les cinc proves realitzadas, els regatistes del C.N.Vilanova segueixen la seva progressió cap al campionat d’Espanya que tindrà lloc a Vigo el proper 7 d’abril.

A aquesta competició de Sant Feliu de Guíxols també hi van prendre part a la  classe Laser 4.7 Gonzalo Pablos Ruiz, Genís Castillo i Elena Trullols, tot i que aquesta darrera regatista només va poder navegar diumenge.

Tant dissabte com diumenge les condicions van ser molt complicades per als nostres regatistes, que es van trobar amb onades molt acusades i llargues, tot plegat sumat a un vent molt inestable i amb molt poca pressió.

Els participants del club van patir la inexperiència de navegar amb aquestes condicions meteorològiques, i no van saber entendre el camp de regates ni adequar l’estil de navegació a aquest context. Els regatistes del CNV es veure limitats a mostrar només unes pinzellades de la seva tècnica i tàctica en el total de quatre proves que es van disputar. La corrent va fer que les sortides fossin un petit malson, tot i que durant el dia es va mantenir amb la mateixa intensitat.

Finalment, les nostres tres embarcacions van quedar en posicions mitjanes de la classificació, esperant amb moltes ganes la propera regata a Arenys de Mar per demostrar que els mals campionats només són una anècdota durant tota una temporada.

Aquí podeu consultar les classificacions del torneig

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

  • Impressionant Gala de la Nàutica i l'Esport del @cnvilanova @ladaurada @ajuntamentdevilanovailageltru @vilanovaturisme @vela_cat @esportcat @portscatalunya @nauticavilanova @esportsvilanova #vilanovailageltru #vng #igers #igersvng
  • #port de #vilanovailageltru @portscatalunya @vilanovaturisme @ajuntamentdevilanovailageltru #vng #vngportalmediterrani #voile #yatch #yacthing #sailing #harbour #waterfront #hafen
  • Lliga Social de #patícatalà del Club de Mar #velalleugera #voile #sailing @ajuntamentdevilanovailageltru @vilanovaturisme @esportsvilanova
  • Bon inici de temporada del Grup 1 d’Optimist al Memorial Enric Estruch @vela_cat @portscatalunya 
@cnarenys #velalleugera
#velaligera #escolavela #sailingscholl #ecoledevoile

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies