Hivern web

Es completen les tres regates del Trofeu Hivern del CNV

El Trofeu Hivern va completar dissabte passat les proves de la competició. En anterioritat s’havien disputat les regates dels dies 14 i 28 de gener. L’última regata del trofeu es va disputar amb un vent de gregal d’una intensitat d’entre 12 y 18 nusos. Els creuers van realitzar el recorregut previst, semblant a un triangle al vent, amb balises per estribor. Per la tarda, la flota de Creuers del club, junt amb assistents de clubs veïns, van seguir la xerrada de reglament impartida per Diego Yubero, Jutge Internacional de Regates i Director Esportiu del Club.

Al final de les tres proves d’aquesta competició organitzada per la secció de Creuers del Club Nàutic Vilanova, l’embarcació Meigas Fora III, patronejada per Emilio Córdoba, va aconseguir la primera posició general a la categoria ORC1, seguida de El Travieso d’Angel Blázquez i Snooker Uno de Luis Guerrero. A la categoria ORC2 es va imposar el creuer Jabato de Sergi Llambrich, seguit de Neo de Werner Dürsteler i l’Illa de Francesc Llambrich. A la categoria Promoció els tres participants es van repartir el pòdium per aquest ordre: Auri, de Xavier Bosch, Albanna d’Albert Vallés i Darc III de Miquel Álvarez.

Seguint aquests enllaços podeu consultar les classificacions generals: ORC1, ORC2, Promoció

 

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies