OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Xerrada sobre el reglament de regates

El proper dia 11 de febrer el Club Nàutic Vilanova acollirà una xerrada sobre el reglament de regates, a càrrec del director esportiu del club, Diego Yubero. L’acte començarà a les sis de la tarda. Serà una molt bona oportunitat per donar a conèixer les característiques del reglament i refrescar la normativa per als regatistes més experts. A la trobada es podran plantejar totes les qüestions relacionades amb el reglament de regates.

Xerrada sobre reglament 11-02

 

 

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies