IMG-20170129-WA0015

Elena Trullols del CNV, primera classificada en 4.7 a la IV Regata Carnaval

Aquest darrer cap de setmana, es va disputar, en aigües del Club Nàutic Vilanova, la IV Regata Carnaval per les categories de Làser 4.7 i Radial. Un cop el temporal de llevant va deixar les nostres costes, aquest cap de setmana es van poder disputar un total de dues proves de les sis programades per dur a terme la Regata Carnaval.

Dissabte les constants rolades de vent, juntament amb la forta onada, van fer que no es poguessin disputar proves. Vam poder intentar fer una única prova per als Làser Radial ón, de forma clara. David Castro anava al capdavant de la flota. Finalment i abans d’arribar a barlovent, es va decidir anul·lar la prova.

Diumenge les coses no pintaven gaire diferent i, fins les 12:20 del migdia, no es va poder pujar Delta. Amb un vent de 4’5 a 5 nusos i una direcció oscil·lant del 230 al 260, es van poder disputar dues proves per als Radial i dues per als 4.7. A la primera les coses van anar molt i molt bé per als nostres. A la categoria Radial, David Castro va quedar en segona posició. En 4.7, Gonzalo Pablos va quedar en primera posició, Elena Trullols setena i Genís Castillo quinzè.

A la segona prova, tot i que no va anar malament, no es va poder mantenir el nivell d’excel·lència demostrat al principi. David Castro, després d’un tira i afluixa amb altres navegants en totes les bordades, va finalitzar setè a molt pocs metres dels tres primers classificats. Gonzalo Pablos va finalitzar sisè, Elena Trullols disset, i Genís tretzè.

Elena Trullols va aconseguir fer pòdium com a primera fèmina quedant novena en la classificació general.

En la classificació final, els resultats van quedar així:

LÀSER RADIAL

David Castro: 4 d’un total de 26 participants

LÀSER 4.7

Gonzalo Pablos: 4 d’un total de 25 participants.

Elena Trullols: 9 d’un total de 25 participants.

Genís Castillo: 15 d’un total de 25 participants.

 

Classificacions 4.7

Classificacions Radial

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies