346F4919-232D-4934-BE30-93BD613501C7

Ja es poden fer les reserves pels actes de Carnaval del CNV

Pocs dies abans del Carnaval de Vilanova i la Geltrú, el Club Nàutic Vilanova ja té a punt tots els actes socials per celebrar els 25 anys de la primera participació en les Comparses de l’entitat. El primer acte és el Ball de Mantons del dissabte 18 de febrer, que tindrà lloc al Saló Social, a dos quarts de deu de la nit. En el decurs del mateix s’elegirà la Padrina Nàutic 2017. Al restaurant del club es podran recollir els tiquets del sopar que costen 30 euros als socis i 40 euros als no socis. El preu inclou el sopar i el ball. Cal recordar que és obligatori que els senyors vesteixin americana i corbata i les senyores el tradicional mantó de Manila. Al restaurant del club també es podran reservar els tiquets pel sopar de la Xatonada Nàutica del dijous 23 de febrer, a dos quarts de deu de la nit, pel preu de 15 euros.

Finalment, el dia 26 de febrer se sortirà a les Comparses de Vilanova. A les deu del matí es farà un esmorzar de botifarrada a l’esplanada de vela del club, al costat del local social. A les onze del matí sortirà la bandera amb la xaranga de Castelló Magos del Ritmo. A les tres de la tarda, començarà el Dinar del Comparser i a les cinc de la tarda el ball. Cal recordar que la inscripció per a les Comparses per als socis és de 15 euros per parella i 20 euros per als no socis i cal realitzar-la a l’edifici de Capitania. La inscripció inclou l’esmorzar de la parella. Cal recordar que si algú no té mocador de l’entitat, el pot adquirir a l’edifici de Capitania per 10 euros, és del tot obligatori sortir amb el mocador. Per al dinar i el ball del Comparser cal adreçar-se al restaurant del club. El preu del dinar i el ball per als socis és de 24 euros, i 29 per als no socis.

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies