Creuers A[4049]

Fort vent per començar la temporada de Creuers

La secció de Creuers del Club Nàutic Vilanova va començar dissabte passat la temporada amb la primera prova del Trofeu Hivern. El recorregut de la regata va ser costaner per a totes les modalitats. En les categories ORC 1 i 2,  el recorregut es va realitzar des del Port de Vilanova passant pel Club Cubelles, la piscifactoria, Xaloc i arribada de nou al Club Nàutic Vilanova, en total 8,75 milles. I pel grup de promoció el recorregut va ser una mica més curt, 6,25 milles. El vent va venir de NW (Mestral) amb una força de dotze a setze nusos des de la sortida fins a Cubelles amb onades curtes de 0,60 metres.

D’entre els nou participants en la categoria ORC1 el primer classificat va ser Meigas Fora III d’Emili Cordoba, seguit d’Snooker Uno de Lluis Guerrero i Estupendu de Miquel Barceló. A la categoria ORC 2 amb 6 embarcacions, es va imposar el creuer Jabato de Sergi Llambrich, seguit de L’Illa de Francesc Llambrich i de Neo de Werner Dürsteler. A la categoria Promoció hi van prendre part tres embarcacions, Albanna d’Albert Vallès va quedar en primera posició, seguit d’Auri de Xavier Bosch, en segon lloc, i Drac II de Miquel Álvarez, en tercer. Cal destacar l’embarcació Auri que va quedar en segon a sis segons del primer classificat, Albanna, després d’una hora i tretze minuts de regata, amb unes condicions atmosfèriques molt dures de vent.

A la nit es va celebrar sopar d’inici de temporada de la secció de Creuers del Club Nàutic Vilanova amb el lliurement de trofeus de la Copa Vilanova 2016, que és la Lliga de Creuers de Vilanova anual. Cal recordar que el guanyador en Creuers A va ser Jabato de Sergi Llambrich, seguit d’El Travieso de Angel Blázquez i de Petrouchka II de Miquel Montserrat. En Creuers B va guanya L’Illa de Francesc Llambrich, seguit d’Auri de Xavier Bosch i de Nut 1 de Josep Canyelles. I en promoció, Tabatas de Ernesto Corresa va guanyar la competició, seguit d’One Mohr de Carles Fabregas i d’Halifax de Nuria Alsina. La festa va resultar molt divertida amb sorteig de regals i amb Xavi Bosch com a gran speaker.

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies