qualitat i mediambient

Qualitat i Medi Ambient

El Club Nàutic Vilanova va creure fa anys en que era imprescindible la preservació del mediambient i el satisfer la demanda dels usuaris del Club i de les altres parts interessades.

És per això que es varen iniciar i potenciar mesures amb aquestes finalitats, que van culminar per una part, l’ any 2012 amb l’ obtenció de les certificacions en matèria de mediambient, la ISO:14001, l’ EMAS i la Bandera Blava i enguany, l’ any 2016 l’objectiu és l’ obtenció de la ISO de qualitat ISO:9001.

A banda del que el Club Nàutic us pugui fer arribar en matèria de qualitat i mediambient, és imprescindible que tots els usuaris i visitants, participin de la iniciativa i es comprometin a seguir totes les pautes tant pel que fa al comportament ambiental com en el seguiment de les normatives internes del Club.

logo_Emas        14001     image_large

A continuació teniu un seguit d’ enllaços on podeu veure documentació:

 

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies