fotos69

Amarraments

Lloguer Amarrament
Reserva Amarrament
Compra Amarrament

Lloguer Amarrament

Reserva Amarrament

Compra Amarrament

La dàrsena esportiva del Club Nàutic Vilanova, es troba dins del Port de la Ciutat i s'accedeix a través d'una de les bocanes amb més amplària del litoral català. La nostra ubicació dins de la comarca del Garraf ens confereix unes condicions climatològiques ideals per a la pràctica de la vela, tant des del punt de vista esportiu com d'esbarjo.

El Club disposa en l'actualitat de 817 punts d'amarraments de diferents mesures que van dels 30 als 6 metres d'eslora amb les mànegues adequades.

Dins de la dàrsena del Club Nàutic podem trobar tots els serveis necessaris per el més agradable i acollidora possible l'estada de l'embarcació i tripulants. D'entre d’altres serveis disposem de:

 • Punts d'amarraments amb serveis d'aigua i electricitat
 • Servei de marineria les 24h i els 365 dies de l'any
 • Oficina d'atenció a l'usuari
 • Comunicació immediata pel canal 9
 • Aparcament per a vehicles
 • Servei de benzinera
 • Servei de travelift i carena per a manteniment
 • Estació Marpol per a buidatge de sentines
 • Vestuaris i serveis
 • Comunicació Wiffi
 • Servei de restaurant i terrassa
 • Piscina
 • Escola de vela reconeguda per la Federació Catalana de Vela
 • Ampli calendari d'activitats esportives i socials

A més d'aquest servei el Club Nàutic Vilanova disposa i ofereix a través de la Secretaria Esportiva tot un ventall d'activitats esportives i socials per gaudir encara més de l'estada en les nostres instal·lacions.

D'altra banda i durant l'inici d'aquest nou termini de concessió de 25 anys, el Club pretén dur a terme tot un seguit de millores tant des del punt de vista portuari com a esportiu i social, amb la modernització de les instal·lacions i serveis, potenciant-les per oferir si fa falta una millor atenció al nostre usuari.

És de notable importància i cal remarcar la integració del Club dins de la ciutat de Vilanova i la Geltrú, l'accés al mateix amb la remodelació plantejada, es podrà accedir des del final de la Rambla, la qual cosa genera disposar de tots els serveis municipals sense gairebé haver-se de desplaçar.

En el Club Nàutic Vilanova tenim especial cura del medi ambient, promovent les actuacions que comporta la Bandera Blava així com el Sistema de Gestió Ambiental amb certificació ISO 14001 i EMAS.

El Club Nàutic Vilanova, amb caire general, vol donar resposta a les aspiracions de tots aquells que vulguin practicar activitats nàutiques, tant des de la vessant esportiva com la d'esbarjo, mantenint un elevat nivell de servei i de qualitat.

Preus-Amarres-C.N.Vilanova (1)-001 (1)

Arxius adjunts


File Description Date added Added by File size Downloads
pdf tarifes-lLoguer-amarres-transeunts 8 gener, 2018 10:15 am adqa 53 KB 82

Club Nàutic Vilanova

Escullera de Ponent s/n.
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

CAPITANIA I SERVEIS ADMINISTRATIUS
Tel. 93 815 02 67 - Fax. 93 815 64 69
cnv@cnvilanova.cat

SECRETARIA ESPORTIVA I ACTIVITATS SOCIALS
Tel. 93 815 02 67
oficinaesportiva@cnvilanova.cat

RESERVES RESTAURANT
Tel. 93 815 39 50.
Obert tots els dies de 8.00 a 23.00 hores.

Mapa

Instagram

 • Regata Carnestoltes, tercera prova del Trofeu Hivern, @vela_cat @portscatalunya @esportcat @esportsvilanova @nauticavilanova @vilanovaturisme @ajuntamentdevilanovailageltru #regata #vela #vent #sea #carnaval #carnavalvng @carnavalvng
 • Participants amb #disfresses a la #Regata #Carnestoltes, tercera prova del #Trofeu Hivern @vela_cat @portscatalunya @ajuntamentdevilanovailageltru @esportcat @esportsvilanova @nauticavilanova @carnavalvng #vela #creuers #cruceros #sailing #yacht #yachting #mar #mer #sea
 • Regata Carnaval @cnvilanova #Laser #radial #4.7 Gràcies als participants i felicitats als guanyadors, us esperem l'any vinent! @vela_cat @portscatalunya @esportcat @esportsvilanova @ajuntamentdevilanovailageltru @cnelbalis @cnarenys @clubnauticgarraf @clubnauticcambrils @nauticsitges @clubnauticsalou @nauticmasnou @c.n.vilassardemar
 • Pòdiums de la #Regata420Vilanova Marbres Calvet @vela_cat @portscatalunya @cnelbalis @cnmasnou @vela.rcntarragona #420 #velalleugera #velaligera #sailing #voile #regata @ajuntamentdevilanovailageltru @sunbrella @vilanovaturisme @esportcat @esportsvilanova @nauticavilanova

Segueix-me!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies